Teraz jest 28 lipca 2017, o 09:43

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Monitorin
PostNapisane: 7 stycznia 2017, o 11:53 
Offline
-

Dołączył(a): 22 stycznia 2008, o 20:39
Posty: 74
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
Witam wszystkich , czy działa Wam może monitoring , w gablocie jest info co i jak ale obojętnie na jakiej przeglądarce i tak nie działa


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 9 stycznia 2017, o 12:17 
Offline
-

Dołączył(a): 7 marca 2007, o 18:08
Posty: 1427
Lokalizacja: ja mam to wiedzieć?
Pochwały: 6
Płeć: Mężczyzna
Monitoring? Po naszej stronie ??? Przecież to S2 montowało.

_________________
Hej! Anonymous, pomóż głodnym dzieciom :) http://www.pajacyk.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 12 stycznia 2017, o 16:11 
Online
-

Dołączył(a): 25 listopada 2011, o 20:44
Posty: 19
Lokalizacja: Wejherowo - chyba
Płeć: Mężczyzna
Bo to jest taki specjalny monitoring, tylko dla wybranych :)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 16 stycznia 2017, o 12:16 
Offline
-

Dołączył(a): 7 marca 2007, o 18:08
Posty: 1427
Lokalizacja: ja mam to wiedzieć?
Pochwały: 6
Płeć: Mężczyzna
Sorki, nie zauważyłem że to właśnie S2 dotyczy :)

_________________
Hej! Anonymous, pomóż głodnym dzieciom :) http://www.pajacyk.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 21 stycznia 2017, o 22:10 
Offline
-

Dołączył(a): 8 lutego 2014, o 11:22
Posty: 47
Lokalizacja: wejherowo
Wiek: 46
Płeć: Nie wiadomo
Czy ktoś mi może powiedzieć ile kosztuje monitoring jak funkcjonuje jaka ilość kamer
Mieszkam w Wejherowie na innym osiedlu i chciałbym się coś na ten temat dowiedzieć


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Monitorin
PostNapisane: 22 stycznia 2017, o 09:52 
Offline
-

Dołączył(a): 22 stycznia 2008, o 20:39
Posty: 74
Lokalizacja: Wejherowo
Płeć: Mężczyzna
nie pamiętam ale ale była to dosyć droga inwestycja na te 3 bloki , ale najlepsze jest to że jakość marna a z drugiej strony działa tylko na internet explorer co jest totalną porażką , kto dziś używa tej przeglądarki , w dodatku co chwile się wiesza , więc trzeba bardzo uważać przy wyborze firmy


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL